(ВІДЕО) Зі зброєю чи без, кожна українська жінка захищає свій дім! – прикордонниця Надія

НАЗАД
29 травня 2024 14:35

Надія народилася в прикордонному містечку Могилів-Подільський на Вінниччині й змалечку мріяла одягнути військовий однострій.

Втім затишне та мирне життя зазвичай надихає на цивільні професії, тому Надія здобула освіту маркетолога, зустріла кохану людину і народила двох синів.

Але одна мить – і все у руїнах…

«На початку квітня 2022 року я з дітками була змушена виїхати на лікування до Чехії. Три місяці далеко від дому, чоловіка, який на полі бою б’є підступного окупанта, рідних та близьких мені людей. Вдалині, я зрозуміла, що волію, аби мої сини зростали у вільній та квітучій країні, тому прийняла рішення стати на захист Батьківщини», - згадує дівчина.

Надія повертається в Україну, проходить військову підготовку у Навчальному центрі Морської охорони, та здійснює свою давню мрію – приєднується до лав Держприкордонслужби.

«Зараз дивлюся на себе в дзеркало, як колись на тих чарівних прикордонниць із мого дитинства, і дуже подобаюся собі, радію, що зробила саме такий вибір. Однак неважливо, зі зброєю чи без – сьогодні кожна українська жінка захищає свій дім», - впевнена військова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси